Mosty

Mosty

Anotace: ..O..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Šedivé, chladné, plné citů,
stavím si mosty s ladností vraha.
Pro trochu barvy mi schází odvaha,
zbarvená krví ze zlomeného břitu.

Přecházím je s bázlivostí dítka,
dotýkám se skulin plných splínu.
Marně snažím za brýle schovat svou vinu,
za brýle hippíka, jenž v klopě nosí kvítka.

Kvítka zmaru a stesku po Tobě můj pane.

Pálím je jiskrou ze srdce blázna,
vítr mi prach sype do očí.
Však v blízké době má noha na nový most vkročí,
budu opět tichá nebo palčivě rázná??

V duši odnáším si vzpomínku na pach kouře,
a nejasný pocit, že mé oči kdysi slzely.
Pocit v srdci, že má stále čisté lásky průstřely,
drží se a brání se mé ubho vzpouře.

Čisté průstřely, však kulky se rozpustili v žiravině hněvu..
Autor Satha, 02.06.2009
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Petbab, Ztracená Tereza, Faust88, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí