Jeden víkend

Jeden víkend

Anotace: taky se nudíte...tak běžte něco dělat a nepijte tolik

Jeden víkend

Sváteční hovno na mě přichází
Andělé skrývaj vlastní hřích
Flašku do sebe obracím
Tím řeším svůj splýn!

Řádění ve víru svátku nesnáším
Volno se v žalář obrací
V myšlenkách ležím, spoután přemítám
O podstatě věci budoucí.

Smutný jsem, stojím opodál
Všeho veselí
Stejně za chvíli už nevnímám
Jestli je víkend, nebo pondělí

V postatě nevím „kudy kam?“
Schizzo se se mnou roztáčí
Přátelé dávaj děti spát
Mě mejdan nekončí….
Autor v.hercik, 02.06.2009
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí