proč jsi nevděčný, co víc ti můžu dát?

proč jsi nevděčný, co víc ti můžu dát?

Anotace: Nevěk zlost nenávis láska

proč jsi nevděčný, co víc ti můžu dát?

co víc chceš
dál už nemůžu
jednou ti snad pomůžu
máš srdce jak kamen
nemužu pomoci jedině rozbít
nemůžu pomoci jedině nachat být
to bychmusela chtít

cos mi to udělal
cos mi to provedl
nenávis nemůže být věčná
Autor siminak, 02.06.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nenávidět?..člověk tím ublíží nejvíc sám sobě..bude líp

03.06.2009 01:42:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí