padlá úvaha s andělem

padlá úvaha s andělem

Anotace: newim co napsat prostě padlý anděl

Kde je teď můj anděl co měl roztáhnout perutě?
Co měl vedle mne stát tiše a nehnutě?
Anděl, který beze slov vyzved by mě vzhůru?
co odehnal by každou byť sebemenší můru?

Padám potmě dolů, opadává peří
já ve svého anděla však furt naivně věřím.
Autor Lité, 02.06.2009
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Chašmodský, Aliklat, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí