Travičko s úsměvem

Travičko s úsměvem

Anotace: (8.4.2009)

Roky tiše ubíhají
avšak na mne vliv nemají.
Cítím ony pohledy,
jež mne sledují potají.

Sedm ze svých osobností
dokonale nenávidím,
opojný jedovatý zub času
poklidně hladím.

Občasné zálety
obšancované lahodnou třtinou
přijímám vlažně
v duši svou stinnou.

Travičko s úsměvem,
jenž bude mým hrobem,
zabodni svůj hřeb dobře,
mezi nosem a čelem.
Autor démon zatracení, 02.06.2009
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Bíša, Lady Carmila, 11prdelka, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tvůj věk zbytečně pesimistické.

08.06.2009 15:57:00 | René Vulkán

do oka?! :D pekná básenka---

02.06.2009 21:05:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí