Proč?..

Proč?..

Anotace: Tohle neměl být pokus o nějákou "skvělou" básničku...Vlastně ani ne o básničku...Zase pro mou LeNičku..

Proč člověk tak trpí?..
Proč ubližuje druhým?..
Tohle nemá být pokus o rým..
Cítím se tak,jako by mě moje duše opouštěla..
A to je ten nejhnusnější pocit,co můžu mít..
Nikdo nechce tenhle pocit zažít,
Tak proč si ho musím prožít??..
Je celý..bolestný..nepříjemný..
Můj svět je teď jen černobílý..
Pouze na malou chvíli..
Než mě opustí,bude to za chvíli..
Opustí mě a já půjdu sním..Budu pouhej stín..
Pak budem spolu,ať chceš i nechceš..
Já si tě najdu,a pak tebou projdu..
Příjdu z tý tmy..
Dostaň mě prosím z té samoty..
Mám tě strašně moc ráda,a znamenáš pro mě víc,než si myslíš..
Ty to ani netušíš..Ale jednou to uslyšíš..
uvídíš,a ucítíš..
O čem je život?..
Na co žijeme??..
Sami se ptáme..ale nikdy si neopovídáme..
Je to jen sen..Nic nevíme.
Nikdo neví..
Když i andělé se chtějí zabíjet,tak kdo nás potom vlastně ochrání?..
Nechci tě nikdy ztratit..
Vem mě prosím za ruku a doveď mě do světa,kde je smích a láska..
I když jsem pouhá trapka..
Dávám ti mé srdce,nerozbij ho na milión střepů..
Děkuji ti za to,že jsi,dávám ti mou něhu..
Miluju tě,hodně moc..i tak to je dost :o*..
Autor wejwa, 02.06.2009
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí