Klid..

Klid..

Anotace: . . .

V posteli sama usínám
Lampičku při tom zhasínám..
a vzpomínám,,
vzpomínám na lásku,kterou má člowěk na vlásku..
vzpomínám na touhu..
se kterou ti klidně pomohu..
vzpomínám na ty časy,
kdy války byly klasy..
Kde jsou ty časy?.
Už tu nejsou,konečně?
Nebo chybí nám skutečně?..
Chybí nám války,pláč,smutek,?..
ale kde je ten skutek?..
Ne nechybí,může být líp..
Ale byl by klid..
Klid velkej..
Opuštěnej..
Samostatnej..
Dobročinnej?..
Prostě konečnej..
Autor wejwa, 02.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí