Na dno srdce.

Na dno srdce.

Anotace: vlastně je to spíš taková úvaha.. možná :)

.
Možná
jednou najdu
založenou fotku
nebo starou básničku
Možná
jednou vzpomenu si
na tvůj úsměv
človíčku
Možná
si vzpomenu na den
kdy jsem brečela jak malá holka
co si rozbila koleno
Možná
budeš mi jen vzpomínkou
která přijde k večeru
po špičkách
Možná
na chvíli ucítím tu vůni
nezřetelné chvíle
kdy jsi mi svíral rameno
Možná
ke stropu bude stoupat
kouř z tvojí cigarety
jako strach
Možná
se tam rozplyne
jako čas jako láska
pomalu ale přece
Možná
se bezděčně pousměju
a tu vzpomínku
dám zpátky
na dno svého srdce..
.
Autor Euka, 30.10.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

that´s perfect !!!! myslím,že jsme poslední dobou prožili to samé co ? :(

30.10.2005 08:43:00 | sköld

možná se mi to líbí, no teda spíše určitě :)

30.10.2005 08:19:00 | Manik

záleží na tom... jak moc to možná chceš .))

povidlofka!!!

30.10.2005 08:08:00 | Bean

moc povedene ;)

"a tu vzpomínku
dám zpátky
na dno svého srdce.."

30.10.2005 01:50:00 | Keporkak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí