...........ani to nemá název

...........ani to nemá název

Anotace: Jen potřeba neslyšně zakřičet do papíru...

Naivko!
Lhářko!
Stydlivko!

Zbídačená duše nenarozených andělů,
s hrstí životních omylů
a jsi na světě.
Omyle!
Debile!

Žiješ ve světě obrazu, rozměry 3x5 od pasu.
S domem, psem a rodinou,
S pokaženým autem
A prakem, co hodím ti do očí.
Zhasni! Nebo rozbiju ta světla, co do všeho tě namočí,
Bez emocí,
bez výčitek,
bez svědomí.
Přestaň a Zapomeň!
Na to, co sme spolu měli,
Na hru i pletku,
Zmetku!
Skeptiku!
Bez práva na cokoliv.
Zbabělče!
Ubožáku!
Marnivče!
Autor ouško, 02.06.2009
Přečteno 224x
Tipy 3
Poslední tipující: 11prdelka, Lea Aura, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové ze života

02.06.2009 17:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí