Slepá

Slepá

Anotace: Nesmysl opět...já asi nic jinýho psát neumím:D

Slepá konkubína, páry prázdných očí,
lákají mě miliony světel do náručí.
Jak moc bych chtěla rozběhnout se,
do těch vod, kolik, kolik kapek jim přijde vhod...
Autor Scream Silence, 02.06.2009
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí