Nemám chuť

Nemám chuť

Anotace: nemám chuť už na nic..znechucení..co bude dál?

Jsem znechucen,
Dochází mi nápady, nemám inspiraci,
Nemůžu už ani básně psát,
Nemám chuť si je číst,
Ani ty, které dřív čet jsem nastokrát.

Nemám chuť žít,
Radovat se,
Nemám chuť snít.

Moje sny jsou plné můr,
Snad zbloudilých z údolí stínů,
Moje dny však plné depresí,
Které opustí mne sotva na vteřinu.

Nemám chuť už ani na ženy,
Býval jsem velký milovník,
Přátelé potvrdí.

Nemám už chuť pít,
Brát drogy,
Nezávazně souložit.

Nemám chuť dokončit tuhle báseň,
Báseň, která nemá hlavu ani patu
A už vůbec zpracování…
Autor saintojimmo, 02.06.2009
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, strašidýlko-střapatý, ziriant, kikis, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Keine Lust mich nicht zu hassen? :-)
Já to říkám pořád, období plné změn a chaosu..a víš čím to taky možná bude? Krom jiného přelomem desetiletí! Čas je svině.

02.06.2009 19:54:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí