Vendetta

Vendetta

Vykastruju je...
...všechny!
Kéž by se zadusili...
...vlastním semenem.
Zase se večer budu trestat...
...už teď se třesu strachy.

Vendetta!!!!!

Bože, to zrnění v televizi,
je tak, tak depresivní.
Du se nazobat...
...černejch a bílejch puntíků.
A vykastrovaný pochodujou...

Vendetta!!!!!

Nikotinovej absťák,
vypadam moc blbě na to...
...abych si mohla jít ven zapálit.
Ze skříně vychází strašák
a je vážně ostrej....(skoro jako žiletka)

Vendetta!!!!!
Autor Striptérka, 02.06.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Satha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí