změníš názor?

změníš názor?

Anotace: pokus :)

Přinesla bych Ti ráno květiny,
Divoké růže,
když slunce začíná zářit.
Sladkou voňavku v malé skříňce s drahokamy,
Kdybych si myslela,
že někdy změníš názor.

Vzala bych Tě tam,
kde je hudba nejsladší,
A krmila Tě zimním ovocem a letním vínem.
Ukázala Ti věci,
které jsi dosud jen četl v knihách,
Kdybych si myslela,
že někdy změníš názor

Přinesla bych Ti štěstí,
Zabalené v krabici
a převázané žlutou mašlí.
Přinesla bych Ti letní déšť,
a nebe s duhou,
aby Tvá zahrada rostla
A v zimním sněhu,
by Tě mé básně ochránily od chladu.

Ale co ráno s květinami,
Když zahrada,
ve které by měly růst není má..
A co se sluníčkem,když pláču,
A mé padající slzy se mísí
s vínem
Autor 11prdelka, 02.06.2009
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, jedam, Psavec, al-pacino, Mbonita, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poklona veliká:ST

02.06.2009 20:14:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí