moje,naše omalovánka

moje,naše omalovánka

Anotace: za prípadné chyby sa ospravedlňujem :D

Pro všechny,kdo chtějí omalovánky,
A mnoho lidí chce,
Je tu pro vás jedna nová,
Nejzvláštnější omalovánka.
Druh, který jste nikdy neviděli....
Pastelky připraveny?
Velmi dobře,
Začněte mě vybarvovat

Tady jsou oči,
Ty ho vidí,
Jak kráčí pryč,
Vybarvěte je šedě....
Tohle je srdce,
Které si myslelo,
Že bude vždycky věrný,
Vybarvěte ho modře....

Toto jsou ruce,
které ho objímaly,
A milovali ho,
Pak ho nějak ztratily....
Vybarvěte je teď jako prázdné....

Tohle jsou korálky,
Nosila jsem je,
než ona přišla mezi nás,
Vybarvěte je zeleně....

Tohle je místnost,
v níž spím,
A do níž vcházím,
kde pláču a kde se skrývám,
To nikdo nevidí.
Vybarvěte ji jako opuštěnou....

Tohle je muž....
Na jehož lásce jsem byla závislá.
Vybarvěte ho,
jako když odešel..
Autor 11prdelka, 02.06.2009
Přečteno 261x
Tipy 10
Poslední tipující: labutí.holka, Holis, jedam, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poklona moje, až na tu maličkost:ST

03.06.2009 22:34:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí