Jak naivní..

Jak naivní..

Anotace: Ztracená

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Jak naivní děcko chtěla jsem všecko,
lapit tvůj úsměv do láhve od okurek.

Jak naivní snílek dala jsem ti srdce dílek,
jenž si rozdrolil na jemný prach.

Jak naivní cvok, jenž se snaží svoji bolest vecpat do útrob neforemných slok..



Ztrácím se v sobě samé.. na zem kanou slzy slané.
Autor Satha, 02.06.2009
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí