cigareta v apatii

cigareta v apatii

cítím jak kolem mě běží šeď
a jak dny plynou jeden za druhým.
uvnitř hlavy se mění můj svět
doufám, že tahle změna přebolí.

Byla to apatická chvilka uzavírající mysl.
byla to přeposlení apatická cigareta
v tom spěchu.
-chvíle co neměla smysl-

Nemůžu vystát ten prostý fakt
že ti komplikuju život.
-netajil ses tím-
budoucnost uvízla na mrtvém bodě.

"v pohodě"
neni štěstí.
možná spokojenost.
ale šťastna nebudu
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 02.06.2009
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Simísek, její alter ego, 6thSun, Petbab, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne ne ne!

06.06.2009 22:30:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí