brouk

brouk

Anotace: maniodepresím

Ráno co ráno
hlavou mi plavou
jak černý mraky nad Šumavou
myšlenky zlý
jak bouřka od Srní
k Čenkově Pile
od mozku k žíle
od žíly k srdci

Už vyjou vlci
sirény ambulancí
a cáry z noci Svatojánský
ve škarpách v mlze podnapilí
kradou mi k ránu všechny síly

A já jen bloudím krajem levným
stávám se zvolna chudokrevným
zaživa sežrán broukem v hlavě
tak jako lesy na Šumavě

Bez boje vstoje
..pomoc mi prosím
mámo moje.....
Autor zenge, 03.06.2009
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Dota Slunská, Bolder, raďo, Psavec, Lea Aura, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chmurne vryvava...

09.06.2009 21:54:00 | Dota Slunská

Šumava mi vždycky dodá sílu,
navštívím Srní, Vydru i Čeňkovu pilu,
domů se navracím s energií,
tam se mi baterky vždy dobijí ...

03.06.2009 12:05:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí