Na malém plácku

Na malém plácku

Anotace: .....

Na malém plácku
našla sem placku
celičkou od hlíny

na ní byl obrázek
docela nevinný

jen holé moře
a v něm jen ryby
u břehu písek
a naše chyby
odvál mořský vítr
a proměnil je v prach
jsou teď jen ve vlnách
navěky prosolené
Autor Lodě, 03.06.2009
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Jana M., Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím..mě připadá prostě skvélá...úžasný závěr...

03.06.2009 20:48:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí