Baletčin tanec

Baletčin tanec

Anotace: Ani nevím, jak a proč mě zrovna tohle napadlo,ale baletka mi nějak zatančila v hlavě a na papíře se objevilo tohle :o)

Tak jako hvězda zářila,
v blankytném šatu tančila,
baletka po špičkách.

Tak jako voda se vlnila,
chtivým očím přání splnila,
baletka nádherná.

Tak jako proutek se ohnula,
v hlubokém záklonu strnula,
baletka na chvíli.

Tak jako motýl po jevišti létala,
úsměvy na všechny strany dávala,
baletka křehká.

Tak jako růžička rozvitá spočala,
ve své sukénce na potlesk čekala,
baletka růžová.
Autor Lissa, 03.06.2009
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Etain, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné.. jako ta baletka :-)

22.09.2009 22:12:00 | Etain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí