Vandal

Vandal

Anotace: Neničme!..

Údy zkroucené,
oči krví zbrocené.
Jazyk byl o kus dál,
a neznámý "vandal" se nedaleko smál.

Nejcenější dílo poškodil,
nikdo neví proč se s tím tak lopotil.
Do tří stran údy nastavil,
snad proto ji tak zohavil.

Jazyk byl určujícím bodem,
dal jej tam záměrně,nebo toho dosáhl hodem?
Jazyk byl o kus dál,
i přesto se však neznámý vandal stále smál.

Zdálo se jako by se v tom smíchu vyžíval,
on však pod tíhou svého činu umíral.
Vnitřnosti jeho v prach se měnily,
tělesné tekutiny do všech stran se rozlily.

jeho oči pozbyly lesku,
když v dáli ozval se společník blesku,
padl k zemi vysílen,
tíhou svého činu udušen.

Padl tak,jakoby záměrem to bylo,
a jeho tělo tělo předchozí doplnilo.

Tak dokončil práci svou,
práci jež dala by se nazvat vendetou.
Autor greapy, 03.06.2009
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí