R.V.E.

R.V.E.

Anotace: a.t.d.

Rve mi to duši,
rve mě to na kusy.
Srdce stále tluče, stále buší,
pro střípky tvé krásy.

Je to jak led
ve tvé hrudi.
Skrytý význam vět,
bolestně studí.

Je to jak oheň,
hořící ve mě.
Má obrovská výheň,
doutná skromně.

Je to rozmar,
či snad vyšší cit.
Zažívám jen zmar,
uvnitř krutě zbit.
Autor Edmond Kadad, 04.06.2009
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí