Moře

Moře

Anotace: ... hořkost

Pláčeme špínu barvy krve,
odpad naší duše, vroucí hořkosti.
Pliveme diamantové moře zlosti,
jež vylévá se z břehů tak jako prve.

Moře, jenž zahltí sny a přání,
moře, jenž stane se hrobem pro sny.
Moře, jenž ponoří se do nenávisti tmy,
moře, jenž chlad do žil vhání.

*****

Topím se v moři, bezcitné tělo,
torzo bez kouska citu.
Topím se, umírám za slunečního svitu,
torzo, ze kterého kdysi mnoho tónů štěstí znělo.
Autor Satha, 04.06.2009
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí