Hledání sebe sama

Hledání sebe sama

Anotace: Pro ty,co se taky cejtí trochu mimo společnost...

Dovedeš si to vůbec představit?

Stát uprostřed davu,co se hrne vpřed.
Radši zůstat na okraji,než zaujímat střed.
Nechat si svý názory,ikdyž nechápe je svět.
Se svojí jinakostí být křištálový květ...mezi plevelem.
Na nevyřčené,ty máš nekonečno vět.
Tvůj pohled v cizí mysli jak smrtelný jed...
zabíjí tu touhu po zařazení do davu.

V Tobě vidí naději.
Jseš jejich symbol života.
Ne proto,že žiješ
však proto,že jsi přežil.

Touží v sobě najít Tebe.
Zavřít oči a vidět nebe.

Za koncem vidět začátek.
Ze smrti cítit počátek...nečeho nového.

Chtějí cítit svoje já.
Vědět kdo jsou,kam patří.

Jenže už je pozdě.
Potlačili svojí osobnost
...v zájmu společnosti.
Autor urcite.me.neznas, 04.06.2009
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, Bíša, wigi.sama
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně vystiženo..ST

21.06.2009 15:31:00 | Tanzania

Společnost.. to jsou jedinci co neví kam patří

04.06.2009 16:20:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí