Vítr

Vítr

Anotace: Tady fouká větřík a já po něm posílám všem pohlazení jemné jako vánek ...

Vítr pofoukal bolístku,
usedla rosa na lístku,
v sukýnce je sice zima,
ale v rozkvetlé louce tak prima.

Vítr rozevlál vlásky,
v přírodě je tolik krásy,
k tomu ještě lásku míti,
to by bylo radostné žití.

----------------------------

Na louce se zasnila,
doma slzy ronila.
Stále bita, třeba jen slovem,
probodla své srdce nožem.

Krev pomalu stéká,
jak poklidná řeka,
potom teče divoce,
jak povodeň v potoce.

-a umírá-
Autor toužím.jít.dál, 04.06.2009
Přečteno 255x
Tipy 17
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, LucQa, jedam, Agniezka, malý lachtánek, Isquieasuus, labuť, Psavec, Květka Š., enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem se lek,že píšeš jednoslovně,je to super

06.06.2009 12:49:00 | Radek.oslov.Šafárik

Příroda je čarodějka mocná
když hledáš v ní záchranu
když duše tvá je nemocná
tak jdi a brzy po ránu...

podívej jak slunce vychází.
Pak tvou duši radost provází.
Přeji...
ST.

04.06.2009 18:21:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí