Klíč

Klíč

Anotace: :o)..

Neříkám nic,v srdci mám klíč..
Prázdno a pusto,nezbejvá nic..
Nezbývá mi nic,než dostat ten klíč..
Klíč,který chladný je..
Avšak temný a mocný je..
Je to klíč do tvého srdce,
Kde odvážit se ?
To chce srdce..
Ne jen srdce,i další věci
Který nechápe nikdo přeci.
Nezná je,neví je..
Jsou to jen věci,který zjeví se..
Zjeví se najednou..
Sčistajasna předemnou..
Avšak nevidím je..
Jsou v mlze..
V mlze plné vzpomínek..
Všude plno maminek :o)..
Autor wejwa, 04.06.2009
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí