Přátelství

Přátelství

Anotace: tutu básničku skládám mím opravdu dobrým kamarádkám a zaroveň sestřenkám

Sbírka: Ptačí mix basně

Přátelství

vše vidíš
vše znáš
stebou nejsam nikdy sám/a
jsi jako pták
jedna hádka čas to správí
vždyť jsme ještě mladý

s tebou děctvé bylo skvělé
škoda že bylo tak prchlé
místo děctví lesk a šmink
to naše dětství je už proč

co nám zůstalo?
co jsme stratily?
snad né přátelství!
Autor siminak, 04.06.2009
Přečteno 694x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí