Sny

Sny

Anotace: ---

Padáme do závějí snění
A nad obzorem pomaloučku svítá
V konečcích prstů cítíš chvění
Jenomže ono se ti tak snadno lítá.

Padáme do oceánů snění
A svět je majestátní komedie
Je to hrané a v původním znění
A hádej, kolik z nás to nepřežije.

Padáme do peřiny snění
Ještě chviličku si přej to, co chceš.
A to že rána všechno mění
Je teď jen bohapustá lež.


*********************
Jenže když otvíráš oči
Přijdeš si prapodivně použitě…
A svět je o pár zázraků chudší.
Jenže to prý patři k realitě.

A to se pak tak někdy stane,
Že svět mnohem míň září,
Trošku tušíš, co se stalo
A sny ti kapou dolů z tváří.
Autor Petiiiiiiiiiiik, 04.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: CRASH, padající do neznáma, labuť, Psavec, stravla, Isquieasuus, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky zpracované snění...

05.06.2009 08:17:00 | labuť

První část do těch hvězdiček je o něco lepší než ta druhá, ale líbí se mi jako celek :-)
No jo, kdepak sny..to je nevyzpytatelná věc!

04.06.2009 19:40:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí