Láska je to, co mne trápí!

Láska je to, co mne trápí!

Anotace: A zase se propadám do marných úvah...

Láska je to, co mne trápí,
nutí city ukrývat,
silné zuby, ostré drápy,
umí pěkně zraňovat!

Přesto jako masochista,
/saďour sobě samému!/
nezměním se dozajista,
oběť vlastních marných snů!

Poučení z krizového
vývoje mne nečeká.
Na západě nic nového,
cesta k Moudru daleká...

I když každý zná ty trable,
já jich koňskou dávku mám!
Snad bych raději hrát scrable
měl! Za vše si mohu sám...
Autor Kozoroh 1, 04.06.2009
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Tanzania, Psavec, labuť, Kapka, nejsembásník, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen láska umí zlomit srdce...

04.08.2009 16:37:00 | Agniezka

Dovede potrápit.

05.06.2009 11:44:00 | Psavec

Taky ráda hraju Scrable...

04.06.2009 22:58:00 | nejsembásník

Trápí kdekoho...

04.06.2009 22:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí