Doufám...

Doufám...

Anotace: komenty prosim... Doufám, že lež je špatná.

Doufám, že lež je špatná.
Doufám, že chyba je vratná.
Doufám, že nebudu v osamocení.
Doufám, že najdu pochopení.

Žít svůj život sám.
Být ve svém loži sám.
To ještě trest nehoden nikoho.
Byl stvořen pro koho?

Omluva vše vyřeší.
Není to málo za vše příkoří?
Snad dar? Snad květy z lásky?
Brzy budu mít vrásky.

Už nevím, co dělat mám.
Lituji svého činu.
Sebral mi milovanou ženu.
Teď umírám zcela sám.
Autor Renissh, 04.06.2009
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí