Lepšie než byť sám...

Lepšie než byť sám...

Anotace: dnešná...

Sbírka: Denník Mrtvého

Tam chcem byť nocou i dňom...

Kde svetlom stal sa tieň,
keď zhasla tmou jeho pochodeň...

Tam chcem byť dušou i srdcom...

Kde láskou zomrie sen,
keď telom pohltí ťa ten...

V ktorom nájdeš,
seba ako sa nepoznáš.
Kde sa strácaš,
v hlbinách...

Pomaly umrie aj strach,
keď nájdeš slovo na perách...
Ach...

Koľko krát je ešte nutné,
umrieť v krídlach zrodenia...
Vraj vždycky je to rôzne,
každá chvíľa stratená...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 05.06.2009
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: betusss, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Hazentla, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dýchá v oparu smutku...i přes to... líbí se mi

05.06.2009 11:53:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí