Vlasy

Vlasy

Anotace: Vlasy...touha

Jak rajcovní
Když pobíhám v koutech své vlastní duše
Sbírám v ní své vzrušení
A zabíjím Tě z kuše
Divoká a zvrácená
Usínám v opojení
Čistím špinavé svědomí a rány v krev se mění

Závislá na pozornosti
Závislá na mužském těle
Závislá na všem krásném
Oddávajíce se směle

Jak nevěrnice na hranici
Mířím k Tobě na pramici
Z ráje do pekla..
Já už dýchat nemůžu..
A svému svědomí
Jen tak nepomůžu..

Jsem zrádkyně,
Jejíž chtíče jsou příliš silné
A opuštěná duše,
Jejíž city přebíjí touhy vilné –

Kolabuji, když spatřím
Velmi dlouhé vlasy –
Má fetiš – říkám mužům –
Je symbolem vaší krásy

Krotím v sobě fantazie
Když silná láska ve mně žije
A vlasy splývající na záda
Má mužů celá armáda…
Když kráčím kolem Tvého stolu a můj pohled
Sjede snadno dolů
Proč mě tohle tolik ničí
Snad vím, že není krásy větší

Na pohled - jen nenechat se svést
A srdcem, ne chtíčem nechat se vést…

Já překonám to trápení
Když vidím úsměv široký
A vyrovnám to zatmění
Když vlasy spadají mu na boky…
Autor Ammazonic, 05.06.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka je perfektní, dál už to nějak ztratilo šmrnc, takže na tip to není.

05.06.2009 16:04:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí