Blízký Příbuzní ale tak daleko!

Blízký Příbuzní ale tak daleko!

Anotace: poznáváme cizí lidi své příbuzné část nich ne když odejdou nepadnem pro ně ani jednu slzu neznáme je ale jsou blísko ale od srdce daleko

Blízký Příbuzní ale tak daleko!

Jací jste?
jste mí příbuzný
a já vás neznam
opustili jste můj svět
nebo já opustila váš?
asi jste byli jako květ
každý vás vychvaloval
a já vás neznám
proč stratili jste se z povrchu zemského
nebilo to nic hezkého
ztratit někoho kdo je vám blízko
ale i moc daleko (od srdce)
Autor siminak, 05.06.2009
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí