Príjmi kvietok na znak lásky

Príjmi kvietok na znak lásky

Anotace: =) KUK (=

nepozezaj sa tak divne,
z lásky kvet ti nesiem,
obím ma buď stále pri mne,
ja modré z neba znesiem.

znesiem ho do tvojej dlane,
uložím ho k tebe,
spoznám všetko nepoznané,
nepoznané v sebe.

príjmi kvietok na znak lásky,
príjmi srdce moje,
pohlaď moje dlhé vlásky,
srdce daruj svoje.

s tebou láska stále horím,
s tebou viem kto som,
s tebou ruku k ruke spojím,
spyniem z naším snom..

z večne živým snom,
čo splnil sa nám dvom.
Autor 11prdelka, 05.06.2009
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, labutí.holka, Radek.oslov.Šafárik, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobré

06.06.2009 13:00:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí