čo neviem urobiť...........?!

čo neviem urobiť...........?!

Anotace: prečítate,dozviete sa..

viem šepkať,
viem plakať,
viem kde hľadať odpovede.

viem ako klamať,
ako predstierať,
aj ako čeliť pravde.

viem ako snívať,
kde ťa mám pohladiť,
aj to,čo ti možem ukázať.

viem,ako ťa k sebe priťiahnuť,
aj kedy ťa možem nechať prehrať v súboji.

poznám cesty k bohatstvu,
aj cesty k bolesti,
poznám všetky pravidla,
a viem aj ako ich porušiť.

ale jednu vec na svete urobiť neviem
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
neviem ťa opustiť.
Autor 11prdelka, 05.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, labutí.holka, Juraj Hrom, labuť, toužím.jít.dál, Hloupá Květinka, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak neopouštěj, miluj a buď milována :) ... tedy zda za to stojí ...

06.06.2009 11:35:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí