indiferentně

indiferentně

Anotace: ..

Strácím svůj klid
jak kaktus žít
nechci tam v nebi nahoře být
tam jsou jen mrtvý
občas se lekám
držím se záclon
hodiny ležím
ňadra si kreslím
ale mám čas
ve snu se peru
v pižamu po městě běhám
do truhly lehám
nechám růst vlasy
nechám rust atomovky
i evropskou unii
i euro
….
pírko z ptáčka
Autor raďo, 05.06.2009
Přečteno 758x
Tipy 7
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Tanzania, Kapka, Tacca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi skvělý...

02.08.2009 01:10:00 | BERYL.K

pírko mě polechtalo já přemýšlím nad Tvými slovy.ST

07.06.2009 15:12:00 | Tanzania

... lehký dotek. Jako vždy k přemýšlení.

06.06.2009 10:36:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí