maják

maják

Anotace: ...jeho světlo je snad nadějí,když dostaví se situace že nedokážete pomoci svému dítěti...

...

v krabici obklopen hromádkou doufání
naději dýchám ted slámkou
místo vzduchu
každičké špitnutí ve víře dobré
by dokázalo odehnat beznaděj
která ted prsty kostěnými
nakukuje zkrze rámy okenní

pohledy prosebné
jimiž šplháš
až k majáku mého srdce
a já se snažím
v očích svých odrážet
to světlo naděje
aby Ti ukázalo správnou cestu
a Ty si nepoznal
že uvnitř mě ničivá bouře dusí

pak jen Tě pohladí
má laskavá slova
a nezbývá věřit,že když už nic
"On" že nám pomůže znova

...
Autor chalcedon, 05.06.2009
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: Lea Aura, labuť, Kapka, Bíša, Psavec, Házté, Netty de Touvenell, ziriant, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiše a z povzdálí
bdí nad tebou a rodinou
ten, který tolik miloval

ke slovům šeptaným
přidám i prosbu svou
aby ti přízeň svou navěky zachoval

***

10.06.2009 07:27:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Líbí se mi... ST.

06.06.2009 09:08:00 | Kapka

co se stalo?

05.06.2009 22:26:00 | zrzka.69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí