O světě, o mě, o Tobě, o nás...

O světě, o mě, o Tobě, o nás...

Anotace: Moc se mi nepovedla, ale pomohla mi...

Rakety v zemi mrazu,
rakety za rybníkem,
držíme křehkou vázu,
zápolící se slovníkem,

buňky co myslí jen na sebe,
křižují mozek každým coulem,
nemám na vstupenku do nebe,
a už dávno nevoní mi sbohem,

sama už nevěříš svým slovům,
když hřebečkům dáváš klapky,
jak mimové zasedáme ke stolům,
je to přeci lepší nežli hádky!!!!!!!(?)

Autor pTk, 05.06.2009
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, labuť, Psavec, stravla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že je v ní kus Tvé duše... a že už slunce nesvítí tak "suše"...

06.06.2009 12:52:00 | labuť

né,že se ti nepovedla,je nádherná ST

05.06.2009 23:39:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí