No problem říše

No problem říše

Anotace: o pocitu, který vás nutí ulevit si alkoholem a uniknout do ,,no problem říše". A o tom stejném pocitu, který poté druhým dnem přichází v důsledku požití alkoholu

Mám bolesti hlavy,oči se plíží,na srdce kape mi krev
a tiché kroky po schodech, co chtějí dosáhnout hvězd
ty schody se řítí se hřměním, dna ale nedosáhnou
jen ve svých snech topit se,padat a létat a tonout tou tmou

Sinalé představy o nápojích opojných, co svítí nocí
a přináší křídla, co dávno vypelichala do neštěstí
usednout na kanál pod hvězdy moudrosti vyšší moci
a zvednout svou hlavu a do útrob neznáma se pomodliti

A smát se nad nicotou sama sebe pod tou nekončící klentbou
jen potápět pocity tiše tam,srdce se rozhoří v žár,žíly zaplaví chutí omamnou
a spadnou ty hvězdy do tvých očí a již neuniknout zpět ze světa tvých představ
ááááááááááááááh! a potom bolest a na srdce zas kape krev...
Autor Muta cum liquida, 06.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Cristinne, Faust88, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí