NENÁVIST

NENÁVIST

Anotace: ...

NENÁVIST
SPLOZENA ZE SLOV
NEŠTĚSTÍ A ZÁVIST
NIČÍCÍ MOST

V NĚM VĚČNOST
DLOUHOU CHODBOU
S RUKAMA NA ZDECH
V BOLESTECH UMÍRÁ

krystal soli
řvoucí jak láska bolí
tvůj těžký podpatek
na zemi drtí

v co věřit?
v co doufat?
proč ptát se
a naslouchat?

smutek ve tváři
s ostřím na krku
"UŽ NIKDY VÍCE TVÝCH PROHNILÝCH TRIKŮ!!!"

z důvěry je zlost,
z nadějí jen spálený, rozbouraný most.
to démon Gabriel!
to udělal pro radost.
Autor Narrion, 06.06.2009
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí