Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: o čem to je?to at si vyloží každý sám...

Proměny žalu,jež pojmenovat nejde,
na každém kroku provázející,
výskot z temných zákoutí,
tvůj dětský smích v myšlenkách slyším,
mrazí až na dno duše,
řekls-už vím,kde hledat nekonečno,
nemám odvahu se zeptat,nechci znát pravdu,
mučíš jen z pouhého rozmaru,
tvůj čarovný úsměv na křídlech motýlů,
tvůj polibek ze sna

Viděl jsem,co ostatní vidí,
bortící se pyramidu,
musím se smát,ta touha v jejich očích,
nekonečná vášen zločinu,
hříchy v uličkách hanby,nebojím se,
uznávám tvou nevinu,a děkuji,
opět mě zahalíš mlhou zapomnění

Slyšíš?to šumí les,
jemný vítr kapradí ohýbá,
mé ruce do horské říčky ponořené,
voda je tak příjemně studená,
vidím tvůj odraz,s výčitkou na rtech,
oči jak dva drahokamy,
cítím se nahý,
ptačí výkřik,prudké probuzení,
už zase sním s očima otevřenýma!!!!!

Potoky krve tryskají z lagun,
a bouře vyvrací vše do základů,
známé věty mrtvých slavných,
nehledím na smrt,ta je přeci směšná,
pomíjivý okamžik svobody,a sen je pryč,
mozek odvahu dodává,ale tělo je přítěží,
ve chvílích pokání
Autor crac, 06.06.2009
Přečteno 349x
Tipy 15
Poslední tipující: Vampírka, Lea Aura, Psavec, labuť, kikis, Faust88, Mbonita, ziriant, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedený

17.01.2010 21:17:00 | Vampírka

Dlouhá cesta je za tebou, ale za nekonečnem to bude trvat ještě déle..myslím :-)
Oprav si na začátku druhé sloky piramidu na pyramidu.

06.06.2009 21:37:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí