Prečo a pre koho?

Prečo a pre koho?

Anotace: dávno zabudnutá,prebolená báseň

pre koho mám ráno vstávať
keď ty tu so mnou niesi..
pre koho radosť rozdávať mám
keď teba to neteší

pre koho mám písať básne
keď ty ich vobec nečítaš..
prečo sa na teba pýtam
a ty sa na mňa nepýtaš?

pre koho mám vravieť slová
keď ty ich počuť nechceš,
prečo čakám na odpustenie
ale ty odpustiť nevieš

prečo ja ťa stále hľadám
keď ty o to už nestojíš?
prečo sa o teba bojím
a ty o mňa sa nebojíš..

pre koho sny snívať ja mám
keď ty na sny už neveríš,
prečo za mnou neprídeš
a zo mnou sa nezmieriš?
Autor bejbyyyy, 06.06.2009
Přečteno 209x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, labutí.holka, Psavec, labuť, Isquieasuus, Petbab, Juraj Hrom, Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro někoho...

08.06.2009 20:45:00 | enigman

I ty zapomenuté jsou pěkné.I když třeba smutné.

06.06.2009 23:12:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí