"Bez názvu"

"Bez názvu"

Anotace: Jedno z mých kratších, nerýmovaných dílek... o umírání, depresi, ale nebudu víc prozrazovat, to už se dočtete

bledá a v tváři smrti nádech
temná síla tlačí srdce do hrudi
nemůžu dýchat
žít
chci žít
vyprahlá ústa, rty se třesou
rudé oči
prosté slz
řežou
bolí to, pálí
nehýbu se
nemám sílu
hle
krutý světe
tady jsem
pohleď na mě
zotročenou duši v těle
pryč
chce pryč
oči
bez soli
otevřené dokořán
nevidím
ledový vzduch
proudící v místnosti
necítím ho
slyším snad ptáky?
ne
zvony
pohřební zvony
bijí mou poslední
píseň truchlivou
plíce bez kyslíku
svírají se
bolí to
nohy,ruce
chladné
leží nehnutě
oči řežou
stmívá se
tlak
tlak, zima
a já
já nic z toho nevnímám
tma
bolest utichla
je všude
všude je tma
prázdnota
a já
já padám
Autor Jamee, 07.06.2009
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Emory, Hloupá Květinka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuju za tohle dilko...

09.06.2009 00:14:00 | Emory

...nepadáš,učíš se létat

07.06.2009 00:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí