Robinsonský život

Robinsonský život

Anotace: ....někomu nevadí

Příběhy psal prsty
vrýval je nehty
do kamenné zdi
***
Ohříval jídlo
když jej dal na slunce
někdy připalovalo
***
Oblékal se ze
smítek prachu
tenká vrstva skrývala
jeho nahé tělo
**
Oblečený v prachu
při chůzi vířil
nosil klobouk z
kokosového ořechu
**
rád poslouchal písně
moří a symfonie bouří
**
někdy se smál
s delfíny,
při koupání
*
miloval ranní vstávání
přikrytý kožichem
památkou z normálního života
*
spal v domě z kamene
četl příběhy, které
do něj zapsal
*
to, že ho život zavál
na ostrov nikoho
a vyplavil mu vzpomínky
to nebyla jeho chyba
*
I když byl tulákem,
robinsonský život
mu nevadil
*
co jiného mu zbývalo
než dožít
Autor Tomáš Přidal, 07.06.2009
Přečteno 205x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta G., WAYWARD, Kapka, ziriant, Barpob
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

18.07.2009 18:56:00 | Markéta G.

moc líbí celá, tohle nejvíc: rád poslouchal písně
moří a symfonie bouří / přikrytý kožichem
památkou z normálního života - ST.

07.06.2009 17:04:00 | Kapka

Dobře vykreslená, živě představitelná. Líbí se mi. :)

07.06.2009 14:39:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí