Tak bojuj...

Tak bojuj...

Anotace: básnička bez konce, závěr je jen na vás :)

Zatracená ve světě nezatracených,
citlivá ve světě necitlivých,
pokouší najít si vlastní roli,
nebát se vražedných pohledů,
nebát se okolí...

Být sama sebou je jejím snem,
ve světe zlem prolezlém to možné není,
neb je vrahem veškerého snění,
místo toho však v koutě se skrývá,
co nejmíň upoutat pozornost,
už to tak bývá...

Tichý hlásek ji našeptává slova odvahy,
ať bojuje za další podobné povahy,
ať neztrácí naději a víru,
ať sebere veškerou svou sílu
a jde do předem prohraného boje...
Autor efie, 07.06.2009
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Isquieasuus, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani vlastne nevim za co ti dekuji ale dekuji :)

06.11.2009 12:32:00 | Alien.v.v.s.

děkuji, ST

06.11.2009 12:31:00 | Alien.v.v.s.

Alespoň to zkusit, boj není ztracený...

07.06.2009 15:48:00 | Kapka

...žádný boj není předem prohraný(to jsem nevymyslel já)

07.06.2009 14:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí