Za starých časů..

Za starých časů..

Anotace: ...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Potichu plazí se ve stínu hradních zdí,
k smrti vyčerpáná, dívka bledá.
Marně, marně svou záchranu hledá,
Osud se naplní..

Řinčení zbraní, krvavé louže,
řeky hořkých slz.
Ostrý kov projel srdcem zkrz,
z povzdálí modlí se mnich v zakrváveném rouše.

.
..
...

Přilož na oheň a zapal svědomí,
přísahej na svou čest.
Dříve než ucítíš tvrdou pěst,
ublížit člověku to není umění.
Autor Satha, 07.06.2009
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí