Pozdní samota

Pozdní samota

Anotace: jak snadno lze se ve světě ztratit a najít se až moc pozdě...

V předtuše mé ocitá se svět
jen jak pouhý prášek mořské víly,
který omámí tě
a ty zemřeš na chvíly...
Probudíš se v době,
kdy zas všichni ostatní spí,
a ty jsi jediný, kdo žije
a kdo o věčné samotě ví...
Autor svacinka.A, 07.06.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí