Vysvětlení.....

Vysvětlení.....

Anotace: .........

Proč si tohle sakra řekl,
jakoby mi svět utekl.
Bolí mě to čím dál víc,
nechci slyšet vůbec nic.

Slova už mě nezajímaj,
někde uvnitř stále dřímaj.
Brečím-cítím uvolnění,
nečekám tvé vysvětlení.

Stejně bych se nedočkala,
jenom hloupě bych tu stála.
Vážně mi dej navždy svátek,
já už v sobě nemám zmatek!
Autor Kairoyi, 07.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí