Ubožáci

Ubožáci

Anotace: ...

Možná je troufalé nazvat tak tyto lidi,
však přiznat musím,že se nestydím.
Nechtějí lásku,jde jim jen o opojení,
nechtějí cit,co jim život změní.
Chtějí jen chvilkové potěšení,co přijde a odchází,
nedokáží milovat srdcem jen tělem,
jim božský cit ostatním vzácný prostě neschází .
Mají jen sami sebe a přehlížejí svého obdivovatele,
chudáka umělce,zavržence,básníka,
on vždy když vidí jak padají do Ďáblovy naruče
tiše v koutku osamotě naříká.
Doufá,že svět najde lepší cestu,plnou úcty,porozumění a lásky,
pak nebude třeba psát o necitech komedie,satiry a frašky.
Až budou se všichni na křídlech vřelého citu vznášet jako ptáci,pak náš umělec bude ten nejšťastnější - zmizí totiž ze světa podle něj Ubožáci.
Autor Zuzanka.D, 07.06.2009
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a přemýšlivá...

01.07.2009 13:25:00 | BARBYE

..."ubožáci" nezmizí nikdy...nechci ti brát iluze,jen někdy i oni,začnou psát básně

07.06.2009 22:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí