pes

pes

Anotace: ...

opil jsem se s foxteririem
hop tady na lavicku
pod kamo ctyř nohy dáme si skleničku
a rozpustime želízka na krku
podsem a kdosem a dones
si chlupatý poďes
jsem plný vína
ty tvor co vodítku se vzpíná
máš galantní chůzi
a penis až po zem
jsem trochu nudný
a trénuju zazen
ty víš že slovo je chutné
já piju Miller
a časy jsou krušné
si pes a já člověk
si plný vůně
a já řeším pravěk
nevěděl sem že chlastáš víno
cucnul jsem petku a jsem trochu mimo
no jo známka na krku
a aroma pro klíště
jsem často v úprku
a nádoba pro deště
češu si vlasy
a zevnitř hlasy
píšu rád
a na každý pád- hovno
Autor raďo, 07.06.2009
Přečteno 333x
Tipy 17
Poslední tipující: BERYL.K, zenge, Radek.oslov.Šafárik, floreciente, Tanzania, Agniezka, ziriant, Kapka, Tacca, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš vtipně.

02.08.2009 01:08:00 | BERYL.K

přidávám se...

09.06.2009 15:18:00 | Tanzania

Souhlas s WAYWARDem a ST ještě za psa.

08.06.2009 11:16:00 | Kapka

...ST...to nejsou kecy,to je život,sice na hovno,ale je...dík

08.06.2009 00:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí