snět

snět

Anotace: nebo nejak tak

Karty jsou míchané
holky píchané
zasadím praváky
a kecám s medvědy
a historie pisatelu
je fakt pro mne víc
než ksichty kazatelů
co bez času na krásu
a s biblí upasů
a s divním pohledem
uhranou jak plamenem
tvojí ženu
to koho ty miluješ
jenom tak okecnou
mají malé péra
a jsou to kurvy
co hledí „jo vesmírná atmosféra“
a jo-„A mám kravatu
a v kabely smlovy
na všechno
úsměv“
já dal bych si pivo
a jo
a dám
Autor raďo, 08.06.2009
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: BERYL.K, Juraj Hrom, Tanzania, Agniezka, ziriant, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dej si i za mě, prima.

02.08.2009 01:06:00 | BERYL.K

parádníííííííí...jj

09.06.2009 15:17:00 | Tanzania

... na vzdory, pro vzory. Úsměv na líci, zvedám sklenici, jo a na zdraví!

08.06.2009 10:55:00 | Kapka

...dej

08.06.2009 00:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí